Tel.: +385 99 6750 387 E-mail: lokyiuhrvatska@gmail.com
KungFu.hr
Upisati se možete u terminima treninga, utorkom i petkom od 20:00 do 22:00.Vidimo se na prvom treningu koji vam je besplatan!
29.8.2017.
 

U ožujku 2014. proveli smo dva tjedna u Hong Kongu kod obitelji Lok.
Kako je to izgledalo u gradu pogledajte u ovdje, a slike s treninga ovdje.
 
13.4.2014.
Iako povijesno ne potpuno točan, film Ip Man pobudio je veliko zanimanje globalne javnosti zbog raskošne produkcije i odlično snimljenih scena borbe. Pogledajte kako izgleda Wing Chun za film u izvedbi Donnie Yen-a.
10.2.2012.
Vrlo je teško riječima izraziti moje dojmove s Kung Fu Camp Croatia 2017, stoga se zato prisjećam Si-Gunga Zvonka koji je rekao kako se Wing Chun ne može objasniti, nego se mora osjetiti i shvatiti kroz taj osjećaj. Upravo tako se ja osjećam, no svejedno ću to pokušati objasniti, iako znam kako riječi neće biti dovoljne.
24 - 26. Ožujka 2006. Si-Gung Wilhelm Blech bio je u Veroni na seminaru. Beatrice Andreoli zabilježila je svoje dojmove nakon tog seminara.
Osnivačica Wing Chun Kung Fu sistema, djevojka po imenu Yim Wing Chun, potječe iz provincije Kanton u Kini. Kao mlada djevojka bila je inteligentna, atletski vrlo vješta i pravedna. Trebala se udati za Leung Bok Chau-a, trgovca solju iz Fukien-a.
Efikasnost Wing Chuna rezultat je principa na kojima počiva. Taj sistem borbe razvila je žena,  budistička svećenica po imenu Ng Mui sa velikim iskustvom u drugim stilovima kung fua. Tada, u  17. stoljeću, vremena u Kini su bila turbulentna, trebalo je osposobiti ljude da se bore protiv  okupatorske dinastije Ching.